25 år, nygift, aktiv, kristen og glad. Det er visst meg i eit nøtteskall. Eg stortrives med alt som skjer ute, det meste som skjer inne, mykje av det som skjer på nyheitene, men lite av det som skjer med alderen...

søndag, november 06, 2005

Kjæresten min


Eg har vore så utrulig heldig å fått kapra ei vanvittig søte og snille jenta frå Sunnmøre. Hanne Marte Grimstad hette hu. Hu går på sjukepleien her i Bergen og e 82modell sånn som meg. Det e ei utrulig kjekke jenta å ver med.

4 kommentarer:

marianne sa...

Ole...:) Kor koselig å sjå bilde ta dokke. Og kjekt at det blei bloggar ta dej me! Hels HM og alle dei andre! Og lykke til med oppgåva!;) Snart e det virkelig jul!

Anonym sa...

Hei Ole! Stas at du har fått deg område på den store verdsveven!

Om du treng nokon til å signere på kor kjekk Hanne Marte er, så stiller eg glatt opp:)

Familien Sukka sa...

Takke for det Magnus. Eg ska sei i frå når eg trenge litt hjelp frå den store nynorsk-guruen... Kjekt å høyre at du òg syns at Hanne Marte e ei topp jenta.

Anonym sa...

Dokke e no so snille! Kjekk side Ole, får vel snart melde mej inn i klubben ej også, må få mej eit område på denne store verdsveven (no he ej lært mej ett nytt uttrykk;))!! Gla i dej Olegutten min:)

Trur du at Ole klarer minst ein skitur i mnd i Heile 2008

Om meg

Frisk luft er noko alle set pris på. Det gjer godt, ein blir i betre humør og ein har tid til kvarandre. Så var det å få det til då... Vi ynskjer å ha ein blogg som kan inspirere til å kome seg ut i ein travel kvardag. Vi seier ikkje at det er lett, eller at vi alltid får det til., men godt gjer det...